четвъртък, 22 януари 2009 г.

Гице, Гице
Сърфирам си аз из нета и хоп, попаднах на ГолиДуми.цом (като бяхме малки викахме на женските гърди "цомби", та направих асоциация още от заглавието на блогчето за какво ще иде реч вътре) и к'во да видя, кака ти Гица рецитира стихове облечена (или разсъблечена) със сутиен и бикини на големи точки only. Викам си "ситуацията в БГ зле, може да няма какво да обличат хората. Чеки да кликна на тез реклами, барем какатa спечели някой долар". Клик тука, клик там и взех че се зачетох. Най-посещавания блог в България... въй, народа нещо се е запалил по "поезия". Аз бях останал с впечатление, че под култура мнозинството българия смятат събора в родното им село, където скарата цвърчи, а бирото и виното се пият в промишлени количества.
В университе ми постоянно ни се натяква, че трябва да критикуваме всичко... Викам си "добре, дай критически да анализирам какво и как прави Гицето online".
  1. Гицето умело използва стратегията "Очи и уши пълни, ръце празни, а Гицка трупа дивиденти, а.к.а. популярност и рекламни приходи.
  2. В България е популярна идеята "с цицете напред, ще пробия аз навред". Миналата година една чалга певица нашумя доста с помощта на вана, цици и една пишка в устата...
  3. Идеята на ретирането на стихове по бельо и грим още не е съвсем доизяснена, но работя усърдно да открия причината за това начинание на Гицка.
  4. Похвално, ако се е сетила самичка за това си начинание. Уникални пазарни ниши се намират трудно в днешно време. Ако случайно учи маркетинг, професора да я възнагради щедро...
  5. Този блог заслужава да бъде преглеждам от дъжд на вятър за да видим каква изненада ще ни поднесе младата поетеса... освен това ще имаме възможност да поразучим какви бикини има в гардероба й.


p.s. Това просто е една различна гледна точка, нищо против Гери, която е супер симпатична и заслужава да бъде похвалена за идеята (ако не я е копирала... мръсница, LOL)

1 коментара:

Анонимен,  22 януари 2009 г., 20:23 ч.  

кефиш, аз обаче хич не я харесвам

Creative Commons License
Дневникът на един скитник by Andrey Manov is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 2.5 Bulgaria License.
Based on a work at www.manov.eu.

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP